Svenska bingosajter

I stort sett alla spelsajter erbjuder bingo nuförtiden eftersom det finns så mycket vinst att göra. Efterfrågan på bingospel är stort, efter såväl gratis bingo som betalbingo, och där det finns efterfrågan finns det utbud.

Vad definierar en bra bingosajt?

En bra bingosajt är lätt att navigera på, tydlig med vad den erbjuder och generös med spel, gratisspel och bonusar. Den ska vara säker och erbjuda möjlighet att betala via instanser som Moneybookers och Neteller. Bingosajter som endast erbjuder möjlighet till inbetalning direkt via ens betal- eller kreditkort ska man akta sig för.

Lista på bra svenska bingosajter med gratis bingospel

Egentligen är det bara svenskaspel.se som är ett svenskägt spelbolag, detta pga det statliga spelmonopolet, men det finns mängder av utlandsregistrerade spelbolag som har siktat in sig på den svenska marknaden, med mycket svensktilltalande design, utbud och – såklart – svenskt språk.

Nedan följer en lista på några väldigt populära bingosajter för svenskar, alla erbjuder 200 % i insättningsbonus på summor upp till 2000 kronor, så sätter man in 2000 kronor så har man 6000 kronor att spela för!

 • www.lyckobingo.com och www.happybingo.com
  Enligt många bingofantaster i Sverige är Lyckobingo och Happy Bingo de allra bästa bingosajterna. Varje timme mellan klockan nio på morgonen fram till midnatt ges möjlighet att delta i fyra rundor gratis bingo där maxvinsten i varje spel är 50 kronor. Varje månad betalas över 130 000 kronor ut i gratis bingo på varje sajt. Upplägget på de båda sajterna är exakt detsamma.
 • www.caliberbingo.com
  Varje dag erbjuds massor av gratis bingo, plus en gratis skraplott.
 • www.bertil.com
  På Bertil bingo får man 100 % i bonus på summor upp till 1200 kronor och varje dag erbjuds man tre tillfällen att delta i gratis bingo som ger 250 kronor i maxvinst per omgång.
 • www.mariabingo.com (Unibet)
  Maria Bingo är ett dotterbolag till det enorma spelbolaget Unibet, och mycket populärt bland svenska bingospelare. Bonusar, gratis bingo och garanterade vinstsummor oberoende på spelarantal är några av sajtens fördelar.

Varför erbjuds man att spela gratis bingo?

Där det finns efterfrågan finns det utbud. Människor älskar att känna känslan av att få saker gratis, även om det egentligen inte handlar om att man får något gratis. För att få delta i gratis bingo som ger vinster, om än små, så finns det i regel krav på medlemskap och insättningshistorik. Bingosajten i fråga vet att kunderna som spelar gratis bingo betalar för sig i längden och då är ordet gratis ett mycket effektivt lockbete. För spelaren låter detta hårt, men det har sina fördelar även för den – en win-win-situation.